Zelfbouw

Zelf Bouwen?

Met de ondersteuning van Mermans Techniek wordt het bouwen van uw nieuwe installatie kinderspel. We helpen bij het selecteren van componenten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bent u zelf een handige harry? Dan kan zelfbouw DE manier zijn om te besparen op uw bouw- of renovatieproject. U spaart immers de uren van onze vakman uit.

25% van uw bouwbudget gaat naar technieken. Denk er best goed over na.

ANALYSE & ADVIES

VOORONTWERP

Op basis van uw wensen en verwachtingen beslissen wij samen welk type van installatie het best bij u past.

De jarenlange ervaring van Mermans Techniek zorgt ervoor dat het voorontwerp alle details bevat om de uitvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Met onze hulp

BEGELEIDING & SERVICE

Tijdens de uitvoering kan u steeds bij Mermans Techniek terecht voor instructies, toelichting en advies.

Uiteraard komen wij ook ter plaatse voor de nodige uitleg, ondersteuning of gedeeltelijke uitvoering wanneer u dat nodig vindt. Onze medewerkers leren je ook graag de juiste werkmethodes en adviseren bij eventuele moeilijke situaties op de werf.

Tijdens de aanwezigheid van de technicus van Mermans Techniek op uw werf, kan u gratis gebruik maken van het aanwezige gereedschap van Mermans Techniek.

GEREEDSCHAP HUREN

In deze samenwerking hoeft u geen specifiek gereedschap aan te schaffen, dit kan u  huren van Mermans Techniek tegen een voordelig tarief.

AFHALING MATERIALEN

De afhaling van materialen aan ons magazijn kan steeds tijdens de kantooruren of na afspraak.

KEURINGSDOSSIER

Mermans Techniek zal indien gewenst instaan voor de opmaak van het wettelijke verplichte keuringsdossier van uw elektrische installatie.

VENTILATIEVERSLAGGEVING

Mermans Techniek is volledig erkend ventilatie verslaggever. Wij bieden u de mogelijkheid om het volledige ventilatiedossier voor u in orde te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie en de prijzen.