Elektrische installaties — bedrijven

Zorg voor
continuïteit
en zekerheid

Elk bedrijf of organisatie streeft naar efficiënte bedrijfsprocessen. Een belangrijke schakel is een optimaal werkende elektrische installatie. Mermans Techniek zorgt voor continuïteit en zekerheid dankzij onze integrale elektriciteitsoplossingen. Zowel voor nieuwbouw en totaalrenovatie.

Onze
Oplossingen

01

Elektrische installatie

Iedereen kan een kabel trekken, daarom start ons verhaal veel vroeger. We adviseren, installeren en onderhouden de installatie. Bovendien nemen we de coördinerende taak op ons zodat we je volledig ontzorgen. We werken toe naar een stabiele installatie conform wetgeving en regelgeving. De operationele werking en veiligheid zijn twee topprioriteiten. Verwacht een gestructureerde en goed gedocumenteerde installatie, geplaatst volgens Kempisch vakmanschap.

02

Smart office

De schreeuw naar duurzaam ondernemen klinkt almaar luider. Met slim energiebeheer door intelligente automatisering in kantoorgebouwen, industriële panden, horeca, … creëer je een duurzame en aangename werkplaats. Je verhoogt eveneens de kostenefficiëntie. Een smart office omvat de automatische besturing, regeling, bewaking en optimalisering van functies zoals zonwering, verlichting, verwarming, multimedia en andere technische uitrusting van gebouwen. De nadruk ligt op comfort voor de gebruiker, veiligheid en energie-efficiëntie. We kunnen eveneens een koppeling maken met het ventilatiesysteem.

Lees meer over smart office
03

Databekabeling

Zonder elektriciteit is jouw organisatie ‘out of business’. Dat geldt ook voor de databekabeling. Vergelijk het met een vitaal orgaan van je bedrijf. Alle datastromen binnen het netwerk verlopen via de databekabeling. Ook jouw draadloos netwerk is verbonden met het bekabeld netwerk. Samen met jou bekijken we de noden en behoeften, geven we gericht advies en zorgen we voor een toekomstgerichte databekabeling.

04

Zonnepanelen

Ontdek de voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijfspand. Met onze professionele installaties kunt u kosten besparen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlotte en op maat gemaakte installatie, inclusief de mogelijkheid tot het integreren van batterijsystemen voor energieopslag.

05

Andere oplossingen

  • Energiemanagement
  • Camerabewaking
  • Toegangscontrole
  • Laadpalen
  • Ventilatie
  • ...

Zoek je een partner die je volledig ontzorgt?

Neem vandaag nog contact met ons op
Benieuwd naar onze realisaties?

Mermans Techniek is voornamelijk actief in de Kempen.

We werken in de regio Retie, Turnhout, Vosselaar, Arendonk, Dessel, Mol, Geel, Balen, Oud-Turnhout, Vorselaar, Herentals.