Over Mermans

Vlot en onbezorgd werken en leven

Bij Mermans Techniek willen we dat mensen vlot en onbezorgd kunnen werken en leven. Er is immers niets meer frustrerend voor de dagelijkse werking (van een bedrijf) dan de techniek die niet naar behoren (meer) functioneert.

Waarom kiezen voor
Mermans Techniek?

Vergaande service

Door tot het uiterste te gaan, met welke installatie-uitdaging dan ook, ontzorgen we onze klant. We nemen de verantwoordelijk-heid in handen zodat jij je zorgeloos kan bezighouden met jouw kerntaken.

Goede partners

Als expert in onze niche werken wij samen met andere leveranciers. We blijven bovendien constant bijleren.

Met kennis en goesting

We gaan de uitdaging met plezier aan om zelfs ingewikkelde projecten tot een goed einde te brengen.

Met de juiste attitude

Correct en down to earth, we gaan nooit een gesprek uit de weg.

Onze focus

Onze focus ligt op integrale elektrotechnische en ventilatieoplossingen voor bedrijven en particulieren in de Kempen. We worden graag vanaf het eerste moment bij de bouwplannen betrokken. Alles begint namelijk bij deskundig advies. Onze helikopterview is telkens een meerwaarde gebleken. De installatieteams van Mermans Techniek bestaan uitsluitend uit gediplomeerde elektriciens die regelmatig bijscholingen volgen.

Loxone partner

Mermans Techniek is Loxone Gold Partner. Loxone gaat verder dan de klassieke domotica-oplossingen voor verlichting. Het is een 360º oplossing met automatisaties voor verlichting, zonwering, alarm, multimedia, energie, temperatuur en klimaat. Loxone maakt van jouw huis of kantoor een smart home of smart office.

Benieuwd naar onze realisaties?

Mermans Techniek is voornamelijk actief in de Kempen.

We werken in de regio Retie, Turnhout, Vosselaar, Arendonk, Dessel, Mol, Geel, Balen, Oud-Turnhout, Vorselaar, Herentals.

Zoek je een partner in de Kempen die met je meedenkt?

Neem vandaag nog contact met ons op