Elektriciteit — residentieel

360º aanpak
elektriciteits-
werken

Zoek je Kempisch vakmanschap voor de plaatsing van een volledige nieuwe elektrische installatie? Of om een bestaande installatie te vernieuwen of andere algemene elektriciteitswerken te laten uitvoeren? Mermans Techniek heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van elektrische installaties.

Onze
Oplossingen

01

Elektrische installatie

Algemene elektriciteitswerken is een ruim begrip. Mermans Techniek specialiseert zich in een 360º aanpak. Dat betekent dat we vanaf het eerste moment betrokken partij zijn. We helpen door te adviseren en te installeren. Elektriciteitswerken gaan immers veel verder dan alleen maar een kabel trekken of een stopcontact plaatsen. Wil je camerabeveiliging, databekabeling (internet), toegangscontrole, elektrisch bedienbare zonnescreens, … We hechten veel belang aan een goede, overzichtelijke installatie conform de voorschriften. Bovendien staat alles mooi gedocumenteerd.

02

Smart home

Maak van jouw woonst een intelligente woning, een smart home. Een smart home gaat veel verder dan een domoticasysteem. Een smart home neemt zo’n 50 000 handelingen van jou over. En dat allemaal geautomatiseerd. Het aansturen van zonwering, verlichting, verwarming, multimedia, … je hoeft zelf aan niets meer te denken.

De nadruk ligt op comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. We kunnen eveneens een koppeling maken met het ventilatiesysteem.

Lees meer over smart home
Mermans Techniek is Loxone Gold Partner en maakt van jouw huis een slimme thuis.
Mermans Techniek is Loxone Gold Partner en maakt van jouw huis een slimme thuis.
03

Zelfbouw (DIY)

Als doe-het-zelver de elektriciteit in jouw nieuwbouw of renovatie plaatsen? Dat kan! Dankzij onze DIY-service voor zelfbouwers kan je met een gerust gemoed zelf aan de slag. Onze professionals ondersteunen je in de verschillende fases van het bouwproces. Maak de juiste keuzes door tijdig advies in te winnen en je vakkundig te laten begeleiden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Meer over onze aanpak voor zelfbouwers
04

Zonnepanelen

Ontdek hoe zonnepanelen jouw woning kunnen transformeren. Onze professionele installaties bieden niet alleen een kostenbesparing, maar dragen ook bij aan een duurzamere levensstijl. Onze deskundige installateurs zorgen voor een naadloze integratie, inclusief opties voor batterijsystemen om energie op te slaan. Ook voor zelfbouwers!

05

Andere oplossingen

  • Camerabewaking
  • Toegangscontrole
  • Energiemanagement
  • Verlichting
  • Ventilatie
  • ...

Zoek je een partner in de Kempen die met je meedenkt?

Neem vandaag nog contact met ons op
Benieuwd naar onze realisaties?

Mermans Techniek is voornamelijk actief in de Kempen.
We werken in de regio Retie, Turnhout, Vosselaar, Arendonk, Dessel, Mol, Geel, Balen, Oud-Turnhout, Vorselaar, Herentals.