Partners

Samen met onze partners staan wij garant voor uw project. Uit onze jarenlange samenwerking hebben wij geleerd dat werken met kwalitatieve producten het uitgangspunt moet zijn van elk bouw- of renovatieproject.

Loxone

Het leven thuis is als vliegen op automatische piloot. Uw Loxone Smart Home neemt meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen per jaar voor haar rekening. Ze doet dat op basis van uw wensen, noden en levensstijl. Loxone maakt uw woning slim. Op deze manier heeft u meer tijd voor de leuke dingen van het leven.

RENSON

Uw binnenklimaat verbeteren is een kwestie van slimme maatconcepten. Zowel voor zonwering, ventilatie, gevelbekleding als outdoor-oplossingen kunt u op Renson rekenen.

Loxone_Logo

Niko

Niko ontwerpt en produceert immers vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, huisautomatisering, deurtelefonie en videofonie.

Wereldwijd kiezen zowel particuliere als professionele klanten voor kwaliteitsoplossingen van Niko omwille van het installatiecomfort, het gebruiksgemak en het design.

Zehnder

Zowel voor huizen als appartementen vindt u bij Zehnder het ideale indoor klimaat. Zehnder biedt u de beste oplossingen voor de bouw, renovatie of modernisering van uw woning.

logo-niko_0
zehnder_logo

Legrand

Legrand Group werkt wereldwijd en is specialist voor de elektrische en digitale infrastructuur in een gebouw.

BTicino

BTicino, leader uit de Legrand Group in Italië, positioneert zich op wereldvlak als marktleider van laagspanningsapparatuur voor residentieel, industrieel en tertiair gebruik en staat symbool voor made in Italy topkwaliteit, technologie en ontwerp.

Legrand.svg
Bticino-logo

Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor andere merken. Contacteer ons voor meer informatie.