Elektriciteit

Zowel voor particulieren als bedrijven

Algemene elektriciteit

Een elektrische installatie is niet klaar omdat het licht brand. Nee, er komt veel meer bij kijken: beveiliging, kabelberekeningen, plaatsingswijzen, regelgeving… Het hoort er allemaal bij.

Mermans Techniek heeft reeds 25 jaar ervaring in het plaatsen van elektrische installaties voor zowel bedrijven als particulieren.

Duurzaam & elegant

Verlichting

Uw woning of gebouw mag gerust gezien worden, met de juiste verlichting zorgt u ervoor dat elk detail in het oog springt. Mermans Techniek kan u indien gewenst bijstaan in de keuze van het juiste armatuur en verlichtingsopstelling.

Industrie

Het verdelen van energie is van groot belang in elke elektrische installatie. Zeker in industriƫle installaties waar operationele werking & veiligheid meestal een basisvereiste zijn, is het ontwerp & de uitvoering van de verdeelinstallatie cruciaal. Mermans zorgt ervoor dat uw bedrijf voorzien wordt vanaf de hoogspanningscabine tot aan de gebruiker. Het inrichting van hoogspanningscabines & installaties behoort eveneens tot onze diensten.

Projecten

Bent u projectontwikkelaar of investeerder en op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw nieuwbouw/renovatie projecten? Bij Mermans Techniek staan we u graag bij van ontwerp tot realisatie.